Træbyggeri med karakter

Hos Moesgaard ApS har vi mange års erfaring med træbyggeri, og vi har efterhånden monteret utallige tækkespån på tag og facader. Tækkespån er et helt unikt produkt, som er en meget gammel tradition både i Danmark, men også i hele Norden. Vi har mange kunder fra Blåvand, Henne og omegn. 

Tækkespån har derfor i den grad fortjent et kæmpe comeback, da der er rigtig mange anvendelsesmuligheder i forhold til det visuelle udtryk og den stærke og simple klimaskærm funktion, som de udgør.  Vi lægger mange tag med egetræs spåner og det kan laves så det ligner et stråtag. Det holder i 100 år i forhold til stråtag og er et billigere alternativ. Så skal vi hjælpe dig med at få et smukt og holdbart tag eller andre former for træbyggeri, så tøv ikke med at kontakte os. 

Fordele ved træbyggeri:

Bæredygtighed: Træ er et fornybart materiale, der binder CO2 og reducerer bygningens samlede klimaaftryk.
Energibesparende: Træ har gode isoleringsegenskaber, hvilket kan reducere energiomkostningerne til opvarmning og nedkøling.
Fleksibilitet: Træ er let at bearbejde og tilpasse, hvilket gør det nemmere at lave ændringer og udvidelser.
Æstetik: Træ giver et naturligt og varmt udseende, der kan forbedre bygningens visuelle appel.
Byggehastighed: Træbyggeri er ofte hurtigere end traditionelle byggemetoder, hvilket kan reducere byggetiden og omkostningerne.
Holdbarhed: Med korrekt vedligeholdelse, kan træbygninger have en lang levetid, og modstå mange forskellige vejrforhold.

Vi er selvproducerende af alt materiale vi anvender ved spåntækning

Bæredygtigt træbyggeri - Nybyg eller totalrenovering 

Tækkespån er både en bæredygtig og holdbar løsning. Når du lægger tag med spån, anvender du så mange enheder pr. m2 at det er  modstandsdygtigt over for brand og kan forsikres i samme klasse som almindeligt tegltag. 

Hvis det er noget, du kunne være interesseret i, så er du mere end velkommen til at kontakte os for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt indenfor træbyggeri. 

Kontakt os

Nybyg og totalrenovering

Vi har specialiseret os i træhuse med så bæredygtigt et materialevalg som muligt, både for miljøets skyld, men også fordi at det på den lange bane giver det bedste resultat. 

Vores stil er meget rå med store dimensioner og spændende beklædninger som for eksempel naturskifer eller kobber, det er kun fantasien, der sætter grænser. 

Vi kan også være behjælpelige, hvis I står med et træbyggeri i form af totalrenovering, hvor vi står for hele jeres ombygning og koordinering med de forskellige faggrupper. Vi sørger får at I får det hus som I drømmer om og gerne lige det ekstra. 

Kontakt os og få et tilbud på træbyggeri

Ønsker du, at vi skal stå for jeres træbyggeri? Så kontakt os i dag på 51 94 59 59 og lad os og tage en snak om jeres drømme og mulighederne herom. Du er også velkommen til at sende en mail til mail@moesgaardaps.dk

Vi glæder os til at høre fra jer! 
 

Se vores tidligere projekter

Klik her