Træbyggeri med karakter

Hos Moesgaard ApS har vi mange års erfaring med træbyggeri, vi har efterhånden monteret utallige tækkespån på tag og facader. Tækkespån er et helt unikt produkt som er en meget gammel tradition både i Danmark, men også i hele Norden. Vi har mange kunder fra Blåvand, Henne og omegn. 

Tækkespån har derfor i den grad fortjent et kæmpe comeback, da der er rigtig mange anvendelsesmuligheder i forhold til det visuelle udtryk og den stærke og simple klimaskærm funktion som de udgør.  Vi lægger mange tag med egetræs spåner og det kan laves så det ligner et stråtag, det holder bare i 100 år i forhold til stråtag og er et billigere alternativ.

Vi er selvproducerende af alt materiale vi anvender ved spåntækning

Bæredygtigt træbyggeri - Nybyg eller totalrenovering 

Tækkespån er både en bæredygtig og holdbar løsning, når du lægger tag med spån anvender du så mange enheder pr. m2 at det er lige så modstandsdygtigt over for brand og kan forsikres i samme klasse som almindeligt tegltag. 

Hvis dette er noget du kunne være interesseret i, så er du mere end velkommen til at kontakte os, for at få et uforpligtende tilbud på dit projekt indenfor træbyggeri. 

Kontakt os

Nybyg og totalrenovering 

Vi har specialiseret os i træhuse med så bæredygtigt et materialevalg som muligt, både for miljøets skyld men også fordi at det på den lange bane giver det bedste resultat. 

Vores stil er meget rå, med store dimensioner og spændende beklædninger som fx. naturskifer eller kobber, det er kun fantasien der sætter grænser. 

Vi kan også være behjælpelige hvis i står med et træbyggeri i form af totalrenovering, vi kan stå for hele jeres ombygning og koordinering med de forskellige faggrupper. Vi sørger får at i får det hus som i drømmer om og gerne lige det ekstra. 

Kontakt os og få et tilbud på træbyggeri 

Ønsker du at vi skal stå for jeres træbyggeri? så kontakt os i dag på 51 94 59 59 og lad og tage en snak om jeres drømme og mulighederne herom. 

Vi glæder os til at høre fra jer! 
 

Se vores tidligere projekter

Klik her